Elämä janottaa nähdään kesällä Kesäteatteri Eerolassa

Vallitseva koronavirus tilanne on alkanut rauhoittumaan Pohjois-Savossa. Tämän vuoksi voimme ilolla ilmoittaa, että musiikkinäytelmä Elämä Janottaa nähdään kesällä 2020 Kesäteatteri Eerolassa. Kuitenkin näytelmän ensi-ilta siirtyy torstaiksi 2.7.2020.

Kesäteatterimme on suuri ja pystymmekin huomioimaan turvavälit ja väljyyden, jotta kaikilla on turvallista nauttia esityksestä. Kahviossamme ja muutenkin teatterilla noudatetaan tehostettua hygieniaa.

Lipunmyynti esityksiin on jo alkanut. Liput voit ostaa kätevästi suoraan netistä lippupisteen sivuilta tai kaikista lippupisteen lipunmyyntipisteistä mm. kaikilta Suomen R-kioskeilta. Lippuja voi myös varata suoraan teatterilta numerosta 050 354 2023 tai sähköpostilla seija.teatteri@gmail.com

Tervetuloa nauttimaan musiikin ja huumorin siivittämistä hetkistä Kesäteatteri Eerolaan!

Terveisin: Kiuruveden Maalaiskaupunginteatterin hallitus ja Elämä Janottaa työryhmä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: