Pysäköinti, Ikärajat, Esteettömyys

Tilat

Kesäteatteri Eerola on yli 400 paikkainen suuri Kesäteatteri luonnonkauniilla paikalla Kuorevirran rannalla. Teatterissa on katettu katsomo ja avonäyttämö, mikä mahdollistaa monien erilaisten kulkuvälineiden hyödyntämisen produktioissa. Teatterin pihalla läheisyydestä löytyvät ulko WC: t sekä kahvio. Teatteriin kulku käy kätevästi kävelysiltaa pitkin, jonka juurella ennen teatteria sijaitsee lipunmyyntipiste. Teatteri on varustettu nykyaikaisella tekniikalla, joten sitä voi hyödyntää esimerkiksi konsertti käyttöön. Tekniikkakopista löytyvät Soundcraftin 16-kanavainen Digimikseri, monitorit, sekä 16kpl langattomia mikrofoneja.

Ikärajat

Teatterin ohjelmisto on pääosin kaikille sopivaa. Osa näytelmistä kuitenkin sisältää voimasanojen käyttöä tai muuten lapsille sopimatonta sisältöä, jolloin Ikäsuosituksista ilmoitetaan produktio kohtaisesti.

Pysäköinti

Kesäteatteri Eerolan pysäköinti alueena toimii Kiuruveden urheilualueen (Kuorevirran alueen) pysäköinti alue uimahallin ja liikuntahallin ympäristössä. Pysäköinti alueet ovat suuria, joten saapuminen linja-autoilla on mutkatonta.

Kiuruveden Kulttuuritalolla pysäköintialueena toimii Kiuruveden Kulttuuritalon pysäköintialue.

Esteettömyys

Kesäteatteri Eerola on varustettu erikseen Inva-paikoilla, joihin on helppo päästä pyörätuolilla. Avustajat pääsevät avustettavan mukana ilmaiseksi esityksiin. Inva-taksi kulkee kätevästi teatterille Kiuruvedentien kautta.

Kiurusali on varustettu rampeilla ja ensimmäisestä rivistä on mahdollisuus poistaa paikkoja siten, että pyörätuoli sulautuu osaksi katsomoa. Inva-taksi kulkeutuu hyvin Kiurusalin eteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: