Elämä janottaa nähdään kesällä Kesäteatteri Eerolassa

Vallitseva koronavirus tilanne on alkanut rauhoittumaan Pohjois-Savossa. Tämän vuoksi voimme ilolla ilmoittaa, että musiikkinäytelmä Elämä Janottaa nähdään kesällä 2020 Kesäteatteri Eerolassa. Kuitenkin näytelmän ensi-ilta siirtyy torstaiksi 2.7.2020.

Kesäteatterimme on suuri ja pystymmekin huomioimaan turvavälit ja väljyyden, jotta kaikilla on turvallista nauttia esityksestä. Kahviossamme ja muutenkin teatterilla noudatetaan tehostettua hygieniaa.

Lipunmyynti esityksiin on jo alkanut. Liput voit ostaa kätevästi suoraan netistä lippupisteen sivuilta tai kaikista lippupisteen lipunmyyntipisteistä mm. kaikilta Suomen R-kioskeilta. Lippuja voi myös varata suoraan teatterilta numerosta 050 354 2023 tai sähköpostilla seija.teatteri@gmail.com

Tervetuloa nauttimaan musiikin ja huumorin siivittämistä hetkistä Kesäteatteri Eerolaan!

Terveisin: Kiuruveden Maalaiskaupunginteatterin hallitus ja Elämä Janottaa työryhmä.

Elämä Janottaa Kesäteatteri Eerolassa

Huumoria ja Lapinlahden lintujen musiikkia

Kesällä 2020 Kesäteatteri Eerolassa nähdään Tapio Liinojan ja Mikko Kivisen käsikirjoittama sekä Marja Hannulan ohjaama Elämä janottaa -musiikkikomedia. 

Näytelmässä  eletään 1980 -luvun loppua, jossa kaupunkilaispoika Morgan lähetetään kesätöihin maaseudulle. Tarinassa nähdään ainakin kylän isoin pohatta Johansson, tämän kaunis tytär Aino, kylän moporyhmä Hurjat, hulvattomat ortodoksimunkit sekä koetaan selviytyä  kyläjuhlasta, salaisuuksista ja rakkauksista. 

Musiikkikomedia sopii kaikenikäisille kesäteatterin ystäville ja siinä naureskellaan sekä kaupunkilaisille että maalaisille ja huumori on hervotonta, sillä näytelmä sisältää. Lapinlahden Lintujen musiikkia sekä  otteita niiden sketseistä. Näin hauskan näytelmän tahdissa jaksaa teatteriharrastaja heilua koko kesäteatterikauden ajan aina kesäkuun lopusta elokuulle asti.

Teatteri on vakiinnuttanut kävijämääränsä

Edeltävän vuoden 2019 kausi on saatu päätökseen ja voidaan taas todeta, että Kiuruvedellä kulutetaan teatteria, ja ahkerasti. Edeltävällä kaudella Maalaiskaupunginteatteri esitte kolme näytelmää Hulvaton Hotelli, Kaksi Puuta ja Housut Pois. Kokonaisuutena kausi sujui hyvin ja mukaan saatiin hurjasti uusia kasvoja. Kävijöitä teatterissa oli totuttuun tapaan noin 2500.

Seuraavalla kaudella 2020 aloitamme ohjelmiston vasta kesällä. Nyt meillä on aikaa panostaa laadukkaaseen kesäteatteriin, jossa näytelmää siivittää live orkesteri! Kesälle odotetaan mahtavia kelejä ja kuorevirran rannasta raikuvaa naurua 🙂